Hogyan lett a LifeSpan piacvezető, és hogyan lett a TR-1200-DT7 a világ legnagyobb példányszámban eladott gyaloglóasztala?

Hogyan válik egy termék a modern munkahelyek jelképévé?

Cikkünkben bemutatjuk a világ legnagyobb példányszámban eladott sportbútorát, az amerikai LifeSpan TR-1200-DT7 gyaloglóasztalát, és azt, hogy milyen hatások segítették, hogy ez a termék lett végül a legnépszerűbb sétálóasztal a világon.

Az aktív mozgással összekötött munkahelyek kialakításának éllovasaként a LifeSpan, modern termékeivel hamar meggyőzte a tengerentúl haladó gondolkodású cégvezetőit, hogy befektetésük megtérül, ha irodáik kialakításakor egészségesebb munkakörülményeket teremtenek dolgozóiknak. A termékek egy évtizeddel ezelőtti piaci bevezetése óta, a legnagyobb ipari szereplők jelentős része beállt az egészséges életmódot hirdető cégek sorába, így például a Google, a Nike, a Microsoft, a Tesla Zillow is LifeSpan sportbútorokkal tette szinesebbé, vidámabbá a dolgozóik mindennapjait. Az előnyök egyértelműek voltak; egészségesebb dolgozók, kevesebb betegszabadság, nagyobb elégedettség és a morál javulása. Új dolgozók keresésekor remek reklám lett a munka közben végezhető mozgás lehetősége, és szájról szájra terjedt, hogy az emberek szeretnek ilyen munkahelyeken dolgozni. Divattá vált a munkahelyi mozgás, amit a piaci szereplőknek követniük kellett, ha nem akartak hátrányba kerülni a konkurens állásokat felmutató versenytársakkal szemben.

A produktivitás nem csökkent, hanem nőtt, az agy vérkeringésének egészséges stimulációjával könnyebb lett elmélyülni a munkában. Ki állítaná manapság, hogy séta közben nehezebben gondolkodik? A legjobb öteletek ilyenkor jönnek! Persze más dolog a futás, vagy egyéb, fizikailag megterhelő mozgástevékenységek, amik valódi koncentrációt igényelnek. A séta, vagy a szobakerékpározás automatikusan végrehajtható tevékenységek, amik ráadásul le tudják kötni az elkalandozásért felelős részét az agyunknak, így növelve a koncentrációs képességet.

Az ipari szereplők mellett a home office-ban dolgozók is felismerték a lehetőséget az aktív otthoni iroda kialakításában. Először a jogászok körében terjedtek el a LifeSpan sétálóasztalai, aztán az IT szektorban dolgozók vitték a hírt egymásnak, hogy megtalálták a hát-, vagy derékfájásuk igazi ellenszerét. A média is felkapta a fejét az új életmód terjedését látva, így a LifeSpan sportbútorok számtalan megjelenés mellett (show műsorok, amerikai sorozatok szereplői) több neves díjat is begyűjtöttek az évek során.

A tudományos élet szereplői sorra publikálták, és publikálják cikkeiket a legnevesebb folyóiratokban az ülőmunka által generált betegségekről, deformációkról, arról, hogy az ilyen életmód még sejtszinten is képes öregíteni a szervezetet telomerjeink rövidülése révén, káros a mozgásszervrendszerünkre, a szívre, az agyra, a bélrendszerre, megnöveli a rákkockázatot. Sajnos korunk természettől eltávolodott, ülő életmódja esetében szó szerint igaz, hogy az ülőmunka gyilkos. Így hát a tudományos cikkek is természetes reklámként segítették a LifeSpan-t ahhoz, hogy mára piacvezetők legyenek.

A LifeSpan TR-1200-DT7 lett mára a legnagyobb példányszámban eladott gyaloglóasztal. Egytől egyig minőségi alkatrészekből épített masszív berendezés, sétára specializált, nagyteljesítmányű motorral, hat pontos rezgéscsillapítással ellátva az izületek kímélése érdekében. Precízen kialakított, kúpos henger felelős a járószalag stabilitásáért, acél váz biztosítja a strapabírást. Az elektromosan emelhető asztal hihetetlenül masszív, akár 100 kg tömeg emelésére is képes. A termék kialakításakor aprónak tűnő dolgokra is odafigyeltek; párnázott kartámasz a kényelmes és stabil kar alátámasztáshoz, vagy az asztalvázban vezetett kábelezés módja, aminek megoldását szabadalommal is védi a gyártó cég.

A TR-1200-as termék a három gyaloglóasztal közül a középső változat, kistestvére a TR-800-as méretében kisebb. A prémium kategóriás TR-5000-es változatot pedig leginkább cégek vásárolják, ahol extra nagy, egésznapos igénybevételnek van kitéve az eszköz, egy sokszereplős felhasználó csoport, a dolgozók által. Mindhárom termék elismert, és a világon legnépszerűbb tagjai a sportbútoroknak, ami egyértelműen a nagy nevű gyartó több évtizedes tapasztalatának, megbízhatóságának, és az egészséges életmód melletti elhivatottságának köszönhet. Nem véletlen, hogy a piacon megjelent alacsony minőségű termékek ezrei mellett is sikerült megőriznie vezető pozícióját, és jó hírnevét.

Ha Ön is minőségi terméket keres, hogy testmozgással javítsa esélyét egy hosszabb, jobb minőségű életre, akkor írjon nekünk, hívjon minket, keresse fel online boltunkat, vagy nézze meg termékeinket személyesen, bemutató irodánkban!