Szem előtt a munkavállalók érdekei

Melyek azok a nagy cégek, intézmények, amelyek a LifeSpan sportbútorokkal képviselik az egészséges életmód filozófiáját?

A LifeSpan Workplace sikertörténetének alapja, hogy a nagy tech-cégek hamar felismerték az előnyét egy egészségesebb, modernebb szemléletű munkakörnyezet kialakításának, ami nem csak a munkavállalók-, de számos tekintetben a cég érdekeit is szolgálja. Lassunk néhány ismert gazdasági, állami szereplőt, aki aktív munkahelyeket alakított ki LifeSpan sportbútorok segítségével!

A LifeSpan sportbútorok néhány nevezetes felhasználója, Google, Facebook, Zillow.

A legnagyobb tech cégek közül a Google, a Dell az IBM, a Microsoft, a Facebook, az Apple, a Cisco és a LinkedIn a legismertebb felhasználók. Az autógyártók közül a Ford, a Honda és a Tesla is beruházott, hogy egészségesebb munkakörülményeket teremtsenek gyaloglóasztallal, kerékpáros munkaállomással. A legnagyobb ruhagyártók közül a Nike és az Under Armor is beállt a sorba, akik LifeSpan Workplace sportbútorokkal felszerelt irodákat alakítottak ki. Az élelmiszeripari óriások közül a Nestlé és a Mars választotta ugyanezt az utat. A bank szektorban az American Express, az Ernst & Young, a Capital One az ismertebb nevek.

Az ipar szereplői mellett számos iskolában alakítottak ki olyan aktív oszátlytermeket, ahol a gyermekek az egész napos gubbasztás helyett sétálhatnak, vagy kerékpározhatnak asztalaik mellett, ezzel téve érdekesebbé és egészségesebbé a tanórák megszokott rendjét. Ilyen osztálytermek vannak például az Ohio Állami Egyetemen, a Carleton -, a Utah -, a Ganon – és a Columbia egyetemeken és a dániai Niels Brock School of Business-ben.

Aktív oktatási termek Dániában és Tajvanon.

Az állami szektorban is jelen vannak már azok, akik az aktív irodát preferálják az ülő életmód helyett, LifeSpan Workplace sétálópadot használnak például a Pennsylvaniai államszenátus épületében, vagy a floridai sherif irodájában is.

Talán az egészségügy ismert LifeSpan sportbútor felhasználói a leghitelesebb bizonyítéka annak, hogy a LifeSpan által gyártott termékekkel valóban jobb, egészségesebb lehet a munka. A leghíresebb ilyen intézmény a Mayo Klinika (Mayo Clinic), de említést érdemel például az American Heart Association irodája is.

Az felsorolt munkahelyek minőségi időt teremtenek dolgozóiknak, akik egészségesebben, jobb hangulatban végzik napi feladataikat. A cég is profitot kovácsolhat a modern, aktív irodák hirdetőjeként; könnyebben célozhatók meg azok az állást kereső emberek, akiknek fontos szempont a munkahelyi környezet, és az egészséges életmód.