Leírás

Állóasztalok, kiegészítők

Az ülőmunka kiváltása állómunkával egy jelentős lépés a káros folyamatok kompenzálásában, de a legjobb eredmény a mozgással kombinált munka. Elektromosan állítható magasságú, LifeSpan asztalaink a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő technológiával készültek. Az asztalmagasság négyféle előbeállítás eltárolására alkalmas LED-es vezérlőkonzollal könnyedén, akár egy gombnyomással átállítható ülő-, vagy állópozícióba. Az asztal masszív, teleszkópos vázzal, és kétmotoros emelőrendszerrel szerelt, így maximálisan akár 100 kg össztömegű, asztalra helyezett tárgyak megemelésére is képes.

Az állóasztalok egy modern kiegészítője a LifeSpan AirSoft egyensúlyozópad, ami egy olyan állódeszka, ami négy talp-labdán helyezkedik el, így a rajta álló felhasználót apró, egyensúlyozó mozgásokat végezve csökkentheti a kóros folyamatok, például a trombozis esélyét. Munkahelyekre javasoljuk az egyensúlyozópadok tárolására fejlesztett LifeSpan AirSoft Rack állványt, melyen egyszerre 6 AirSoft pad is elhelyezhető, így a dolgozók a munka előtt egy mozdulattal leemelhetik, illetve a munka befejezése után ugyanígy visszatehetik az eszközt az állványra.

Webshopunk kínálata:

Gyakori kérdések

Az ülőmunkát célszerű kiváltani állómunkával?

Sajnos a tudomány jelenlegi állása szerint a folyamatos egyhelyben állás is káros, jelentősen növeli például a viszerek, vagy a trombózis kialakulásának kockázatát. Ha nem mozgunk álló helyzetben, például egy sétálópad segítségével, akkor mindenképp célszerű körülbelül fél óránként pozíciót váltani.

Nem hangos az asztalmagasságot állító motor? Nem fogja zavarni a mellettem ülőt?

Nem, az asztal hangja mindössze 41 dbA, ami egy átlagos asztali számítógép ventillátorának hangerejével egyezik meg, ráadásul az a magasság állító motor hangja nem hallatszik folyamatosan, csak pozícióváltáskor.