Leírás

Sétálópadok összehasonlítása

Ha irodai mozgásra vágyik, és fontolgatja egy LifeSpan sétálóasztal vagy egy asztali futópad megvásárlását és szeretné tudni, melyik modell illeszkedik Önhöz vagy irodai környezetéhez, akkor nézze meg az alábbi összehasonlító táblázatokat! Ha bármilyen kérdése maradt, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben!

Sétálópadjaink

TR800: A LifeSpan TR800 helytakarékos, belépő szintű irodai sétálópad, amelyet könnyű használatra ajánlunk. Ha néhány órányi sétával szeretné egészségesebbé tenni a munkanapjait vagy az iroda korlátozott hellyel rendelkezik, akkor Önnek egy remek választás a TR800-as.

TR1200: A legnépszerűbb sétálópadunk otthoni és irodai használatra. A TR800 erősebb alkatrészeivel a TR1200 nagyobb motort és szélesebb sétálószíjat tartalmaz. A TR1200 tökéletes, ha sokat dolgozik a asztal mellett vagy többen szeretnék használni a sétálópadot.

TR5000: A TR5000 a LifeSpan legerősebb munkalova, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű munkahelyi követelményeknek. A TR5000 a legtartósabb futópad, amelyet nagy felhasználású, alacsony karbantartási igényekhez terveztünk, mint amilyen például egy könyvtárban vagy egy osztályteremben.

 

Sétálópadok asztalainak összehasonlítása

Modell TR800 TR1200 TR5000
Motor teljesítmény 2 lóerő 2.25 lóerő 3 lóerő
Maximális sebesség 6.4 km/h 6.4 km/h 6.4 km/h
Sétáló felület mérete 45.72 cm x 114.3 cm 50.8 cm x 127 cm 50.8 cm x 127 cm
Fedlap vastagsága 1.9 cm 1.9 cm 2.5 cm
Lejtés Nincs Nincs Nincs
Csillapítás 6 ponton 6 ponton 6 ponton
Összecsukható Nem Nem Nem
Karbantartási igény Átlagos Átlagos Minimális
Felhasználó maximális súlya 110 kg 160 kg 180 kg
Tevékenység Séta Séta Séta
Ajánlott napi használat 3 óra 6 óra 9 óra
Intelli-Guard ™ Igen Igen Igen
Intelli-Step ™ Igen Igen Igen

Motor teljesítmény * A LifeSpan irodai sétáló padok eltérő típusú motort használnak, mint a hagyományos fitnesz futópadok. A nagy nyomatékú motorok 2-3 lóerőt generálnak nagyon alacsony ( 2400 fordulat / perc ) sebességgel, órákat használva, anélkül, hogy túlhevülnének, vagy a motor és az elektronika túlzott terhelését okoznák.
Ajánlott napi használat ** A napi használat osztályozása csak iránymutatás. A napi besorolás következetes túllépése nem okozza a futópad meghibásodását, azonban a vártnál hamarabb ki kell cserélnie a kopó alkatrészeket, például az futószalagot és a fedőlapot. Ezeket a minősítéseket azért adjuk meg, hogy látszódjon, hogy az egyes sétálópadok hogyan viszonyulnak egymáshoz a hosszú távú tartósság szempontjából, és ez nem befolyásolja a gyártó garanciáját.

Álló asztal / hordozható konzol

DT3: Ha ön már rendelkezik álló íróasztallal, és párosítani szeretné egy LifeSpan sétáló paddal, a DT3 a legjobb megoldás az Ön számára. A kompakt, hordozható konzol egy, már meglevő álló asztal tetszőleges helyére feltehető, így innen irányíthatja a futópad összes funkcióját anélkül, hogy az értékes asztali helyet foglalna.

DT5: A DT5 egy manuális álló asztal azoknak, akik nem akarják a magasságot gyakran módosítani. Ez az íróasztal párnázott kartámaszt és egy kényelmesen, az asztal szélén elhelyezett konzolt tartalmaz.

DT7: A DT7 többféle felhasználó számára is ideális lehet, beleértve a nagyobb csoportokat is. Az íróasztal ugyanolyan párnázott kartámaszt és integrált vezérlőpultot tartalmaz, mint a DT5, és ezen felül az elektromos magasság beállítást. A magasság-beállító gombok szintén a konzolon helyezkednek el, és két felhasználó számára tartalmaznak memóriában tárolható, előre beállított értékeket.

 

A DT3 hordozható konzol műszaki adatai

Mért értékek Idő; lépések; kalória; távolság; sebesség
Kijelző Piros LED
Bluetooth Igen
Gombok On/Start (bekapcsolás/start ); Stop/Reset (leállítás/nullázás); Pre-Set Speed (előre beállított sebesség); Up/Down (sebességet növel/csökkent); Enter/Mode (menü belépés/mód)
USB töltőport Igen
Intelli-Step ™ Igen
Intelli-Guard ™ Igen

 

Sétálópadok asztalainak összehasonlítása

Modell DT5 DT7
Mért értékek Idő; lépések; kalóriák; távolság; sebesség Idő; lépések; kalóriák; távolság; sebesség
Kijelző Fehér LED Fehér LED
Bluetooth Igen Igen
Gombok Power (bekapcsolás/kikapcsolás); Start (indítás); Stop; Pre-Set Speed (előre beállított sebesség); Up/Down (sebességet növel/csökkent); Change Display (Mért értékek) Up/Down (Asztal mozgatása le/fel); Preset 1 (egyik eltárolt magasság); Preset 2 (másik eltárolt magasság); Power (bekapcsolás/kikapcsolás); Start (indítás); Stop; Pre-Set Speed (előre beállított sebesség); Up/Down (sebességet növel/csökkent); Change Display (Mért értékek)
Mechanika/teljesítmény DT5 DT7
Méretek 965.2 mm/1219.2 mm szélesség x 736.6 mm hossz 965.2 mm/1219.2 mm/1524 mm/1828.8 mm szélesség x 736.6 mm hossz
Asztal magasságának beállítási tartománya 850.9 mm – 1333.5 mm 698.5 mm- 1282.7 mm
Magasság-beállítási módszer Manuális Elektromos
Asztali anyag 25.4 mm vastag HD kompozit tábla 25.4 mm vastag HD kompozit tábla
Asztali felület Tartós; laminált Tartós; laminált
Maximális terhelés az asztalon 80 kg 80 kg
Íróasztal magasságállítás sebessége NA 38 mm / mp
Asztalmagasság-memória NA 2 előbeállítás
Egyedi tulajdonságok DT5 DT7
Bluetooth / alkalmazások Igen; a LifeSpan App Igen a LifeSpan App
Karfa Igen Igen
Belső kábelvezetés Igen Igen
USB töltőport Nem Nem
Intelli-Step ™ Igen Igen
Intelli-Guard ™ Igen Igen

 

 

Funkciók

Integrált lépésszámlálás:
Az exkluzív Intelli-Step ™ segítségével kiválóan mérhető és követhető a napi fizikai aktivitás az egyes lépések automatikus számlálásával.

Biztonság:
Sétáljon magabiztosan, tudván, hogy biztonságát az Intelli-Guard ™ biztosítja. Ha elhagyja a mozgásban levő sétálópadod, akkor 20 másodpec múlva a futófelület automatikusan megáll, biztosítva ezzel a balesetektől mentes környezetet.

Alkalmazások:
A séta adatait vezeték nélkül szinkronizálhatja iPhone vagy Android okostelefonnal, a LifeSpan ingyenes LifeSpan alkalmazásával. Az adatok feltöltéséhez egyszerűen helyezze az okostelefonját a futópad asztali konzoljára. Az adatok könnyedén szinkronizálódnak a Bluetooth használatával. Az alkalmazás ingyenesen letölthető bárki számára.

Személyes beállítások:
Testreszabhatja sétálóasztalát az Ön igényei szerint. Állítsa a maximális sebességet 3.2 vagy 6.4 km/h-ra, módosítsa a hangjelzéseket, állítsa be a mértékegységeket és így tovább.

Teleszkópos váz:
A LifeSpan íróasztalok teleszkópos lábrendszerrel vannak ellátva, amely nélkülözhetetlen az ideális, ergonómiai magasság beállításához, mind álló, mind ülő helyzetben. A kettős, nagy teherbírású motorok hatékonyan képesek megemelni a súlyt akár 100 kg-ig úgy, hogy a munkaterület emelése tökéletesen egyenletes.